DUURZAAM

Zijn duurzaamheid en verhuur/lease van personenauto's, bedrijfswagens en scooters te combineren? Ja dus. Kijk maar naar Friesland Lease. Duurzaamheid staat daar hoog in het vaandel. En dat geldt niet alleen voor de relaties met medewerkers, toe-leveranciers en klanten. Friesland Lease kijkt echt door een groene bril.

Het beleid is van A tot Z gericht op het verbeteren en verduurzamen van mobiliteit. De bedrijfsvisie is dan ook:
'Mobiliteit kan schoner. Duurzaam is onze keuze.'

Mijn werk
Wat Friesland Lease allemaal doet om dat te realiseren, lees je in de corporate brochure 'Bekijk de wereld eens door onze bril'. Ik hielp bij de totstandkoming ervan.

Daarnaast schreef ik de teksten voor deze flyer (voor Friesland Huur, een onderdeel van Friesland Lease) en voor een uit negen verschillende advertenties bestaande testimonialcampagne. Van elke advertentie werden vijf varianten gemaakt met verschillende formaten en dus ook vijf verschillende tekstvolumes.
Hier zie je een paar voorbeelden daarvan: klik, klik, klik en klik.

Ter ondersteuning van gesprekken met potentële klanten werd een saleswaaier ontwikkeld met op elk waaierblad een korte uitleg van een propositie, inclusief de bijbehorende voordelen voor de klant en zijn medewerkers (op de voorkant van het blad, in groen) én de eventuele voorwaarden (op de achterkant, in blauw). Hier zie je, onder elkaar, de teksten die ik daarvoor schreef. 

Terug.

Realisatie: V-webdesign
Ontwerp: De Beer|Zwarts & Hans ScholteĀ© Website laten maken delen