GEZOND OUDER WORDEN

De Aletta Jacobs School of Public Health – een initiatief van de Rijksuniversiteit Groningen en het UMCG (Universitair Medisch Centrum Groningen) – is geen organisatie,
maar een collectief
van mensen die
op zoek zijn naar anderen van wie
het hart ook sneller gaat kloppen als ze denken aan wat je kunt bereiken als je samenwerkt.

Vraagstukken op het gebied van de volksgezondheid kunnen rekenen op een groeiende belangstelling – vanuit verschillende perspectieven – van een steeds groter wordend aantal mensen en organisaties. Maar het aanbod is versnipperd en de focus ontbreekt.

Verbindende factor
De Aletta Jacobs School of Public Health heeft als doel om daarin de verbindende factor te zijn en te zorgen voor een integrale benadering bij het beantwoorden van vragen uit de praktijk. Dat is volgens hen de beste manier om complexe kwesties met betrekking tot de volksgezondheid aan te pakken
en zowel voor op de korte als voor op de lange termijn heilzame oplossingen
te vinden. Geworteld in fundamenteel onderzoek dragen ze hun kennis en expertise actief over door middel van opleidingen, advies en integrale samenwerkingen.

Droom & ambitie
Gezond ouder worden, méér gezonde jaren voor iedereen, dát is hun droom. 

De school opereert in Noord-Nederland, zowel lokaal als regionaal, maar het genereren van wereldwijde impact is de ultieme ambitie.

Mijn werk
Voor de officiële opening op 15 maart 2018 schreef ik de uitnodiging (in het Nederlands en in het Engels) en vertaalde ik twee Nederlandstalige filmpjes voor Engelse ondertiteling: klik en klik.
Verder vertaalde ik Nederlandse teksten in het Engels, Engelse teksten in het Nederlands en schreef en redigeerde ik zowel Nederlandse als Engelse teksten voor onder andere:
 het (vertrouwelijke en dus niet hier publicabele) beleidsplan,
 de corporate brochure,
 de website
 flyers als deze
 brochures als deze en deze checklists als deze en deze
 personeelsadvertenties,
 uitnodigingen voor meet-ups als deze 
 en het blog (klik hierhierhier, hierhier en hier).

Terug.

Realisatie: V-webdesign
Ontwerp: De Beer|Zwarts & Hans ScholteĀ© Website laten maken delen